Copyright © 2013 by "de Deele"  ∑  All Rights reserved  ∑  E-Mail: info@voetverzorgingspraktijkdedeele.nl
"De Deele"
Informatief
                                                                                              
Code van het voetverzorgingsbedrijf.
De Code van het voetverzorgingsbedrijf  bestaat uit een aantal beleidsregels, beroepsnormen en wetten waaraan alle pedicures en medisch pedicures in Nederland zich moeten houden.

Richtlijnen voor diabetische en reumatische voeten.

Provoet heeft enkele jaren geleden Richtlijnen ontwikkeld waar pedicures die voeten met een verhoogd risico behandelen, zich moeten houden. De richtlijnen zijn door diverse groepen zorgverleners, zoals de Nederlandse Vereniging voor Podotherapie, de Nederlandse Huisartsenvereniging, de belangenverenigingen Diabetes en Reuma en de Nederlandse internistenvereniging goedgekeurd.

AGBcode

Algemeen GegevensBeheer Zorgverleners (AGB-Zorgverleners) is een register waarin gegevens van zorgverleners in Nederland worden vastgelegd. Deze gegevens zijn voorzien van een unieke codering, de AGB-code. Deze code kan door zowel zorgverleners als patiŽnten/cliŽnten bekeken worden via AGBCODE.NL 
Als de zorgverlener ingeschreven staat, bent u gegarandeerd van geldige diploma's voor het uitoefenen van het betreffende beroep.

Procert
heeft het KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP) ontwikkeld met als doel de kwaliteit in
de pedicurebranche inzichtelijk te maken. In het KRP kunnen pedicures zich registreren wanneer zij over de benodigde diploma's beschikken, daarbij verplichten zij zich om voldoende accreditatiepunten te behalen door kennisactiviteiten te blijven volgen. Consumenten, zorginstellingen en zorgverzekeraars kunnen in het KwaliteitsRegister voor Pedicures zoeken naar geregistreerde pedicures. ProCert

Home Even voorstellen Nieuwste apparatuur Behandelingen  Prijzen Voorwaarden Contact
              Uw voeten moeten
        een heel
leven mee.....
meer